21 april 2019

Kort med djur

Dagens kort har djur som gemensam nämnare. Först ut är den söta Postarsnigeln. Det finns en matchande die till att stansa ut den men den hade tyvärr inte kommit när jag gjorde det är kortet så här är den utklippt för hand i stället.
My cards for today have animals in common. The first one is the cute Postman Snail. There is a matching die to cut it out, but that one wasn´t available yet when I made this card so I fussy cut it with scissors instead.


 Och så en av alla de härliga ugglor som släpptes för ett tag sen. tillsammans med en rolig text Och så en utstansad gren att sitta på och en utstansad ram.
And one of all those lovely owls that were released a while ago, along with a fun sentiment. And then a die cut branch for the owl to sit on and a die cut frame.


Och slutligen ett superenkelt kort med den vackra skalbaggen, en lika vacker text och samma utstansade ram som jag använde till ugglekortet.
And finally a super simple card with the beautiful beetle, an equally beautiful sentiment and the same die cut frame that I used for the owl card.


Det här har jag använt till mina kort:
This is what I used for my cards:



//Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar