31 december 2016

Be You!

Hej!
Tiden går fort och idag är sista dagen på 2016. Detta är mitt sista inlägg som medlem i Gummiapans Design-Team, men jag kommer inte försvinna för gott utan återkommer i något nytt projekt under 2017.
Jag vill tacka Gummiapan för deras förtroende och övriga kollegor i Design-Teamet för den här tiden!
Med detta kort vill jag önska er ett gott slut på 2016 och ett gott nytt 2017!

Hoppas att ni kan leva efter texten på kortet!

Kram och på återseende i någon form!
/DT-Catarina

1 kommentar:

  1. Att återge fake cartier dem idag är inte mindre svårt. Ematelier har noggrant bevarat originalens metodik, hantverk och fake IWC kvalitetsnivå och har gått ännu längre: Emaljen är spegelpolerad.
    En av de svåraste fake audemars piguet delarna var att bestämma vilken typ av modern Rolex-klocka som är bäst att använda för emaljskivan. Ematelier beslutade om fake panerai Datejust 41 eftersom det erbjöd en stor urtavla. För emalj vill du ha så mycket fastigheter som möjligt eftersom rattarna är så komplicerade. Klockans fake hublot estetik liknar också vintageurarna. Emaljskivan är mycket tjockare än den ursprungliga Rolex-urtavlan, så med hjälp av en Rolex-certifierad fake seiko tekniker tas kalenderrörelsen försiktigt bort, vilket säkerställer att den enkelt kan sättas tillbaka om det behövs fake rolex (alla kalenderdelar returnerades till ägarna) . Processen involverade komplex konstruktion för att säkerställa att den nya emaljskivan fästs perfekt i rörelsen och passar fake Rolex felfritt in i fallet. ”Det var verkligen en ansträngning,” säger Alex Landa, ägare rolex replica till Ematelier.

    SvaraRadera