25 april 2015

Nya designteamet Sverige 1

Då var det dags att avslöja vem som kommit med i Gummiapan nya Designteam. Det här var inga lätt beslut att ta. Alla ansökningar var fantastiska men till slut nådde vi ett resultat.
 
Vi kommer, under de närmaste dagarna, att presentera de nya medlemmarna i Gummiapans designteam här i bloggen, men först vill vi passa på att ta farväl av två trogna DT-medlemmar som valt att lämna oss.
 
Det är Jogge-Mia och Lyndha som inte kommer att fortsätta hos Gummiapan. Det har varit fantastiskt roligt att ha er med i vår Designteam och vi kommer sakna er!
 
Stort tack för denna tiden!
 
♥♥♥
 
 
Nu till de fyra första av våra nya medlemmar
 
 
Får vi presentera:
 
 
EVA
 
 
Eva Fredriksson heter jag och jag bor i Malmö.
Jag gör kort och det är den bästa hobby och terapi som finns. Jag har hållit på med detta i cirka 10 år.
Jag tycker om att testa olika stilar, vikningar och olika typer av stämplar. En extra liten kärlek har jag till stämplar med blommor och växter av alla de slag.
Mitt "pysselgäng" hittar alltid stämplar som de kallar för typiska Eva-stämplar.
Jag har en blogg som har adressen 
http://evafre.blogg.se/

Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara en i Gummiapans DT-team.

 
FRIDA
 
 
 
Frida heter jag men på nätet kallar jag mig Pysselfröken, kommer från Filipstad. Pyssel har nästan alltid varit en del av mitt liv, allt från broderi till korgmålning. När jag upptäckte scrapbookingens underbara värld av en slump 2003 kände jag att det var något som passade mig. Till att börja med gjorde jag mest layouter men numera blir det oftast kort.
Jag älskar stämplar och är en hängiven samlare. Man kan aldrig få för många stämplar eller hur! Min stil är inte så lätt att beskriva. Jag blandar lite. Ibland gör jag romantiska kort med spets och blommor, ibland gör jag Clean & Simplekort.
När jag inte pysslar tränar jag gärna, läser deckare, fixar i trädgården eller tar med mig hunden på en skogspromenad.

Min bloggadress är
http://pysselfrkensblogg.blogspot.se/
  
 

PEGGYPeggy heter jag och bor nor om Göteborg med min familj.

Jag började med scrapbooking "på riktigt" 2005, men har ända sedan tonåren klippt, klistrat och ritat i mina fotoalbum. Nu gör jag både LOs, PL och ibland kort.

Min stil är ganska bred, från romantiskt lulllull med massor med blommor till lekfulla layouter med mycket färgkladd. Ibland använder jag massor av vackra mönsterpapper, men ofta utgår jag bara från ett enkelt vitt papper. Ibland tar en Lo flera timmar, ibland blir det väldigt enkelt. Allt efter humör och känslan just då.
Min bloggadress är http://hemmahospeggy.blogspot.com


CATHRINMamma till 2, mormor till 4 och sambo till 1...bor på landet på en gård med hund, katter och höns. Jobbar med blommor och älskar min trädgård och hittar på nya projekt i den varje år.
 
Gillar allt pyssel & knåp men mestadels blir det kort...vet inte om jag har någon speciell stil. Det kan bli allt från det väldigt enkla till mer arbetade kort - a´la Cathrin liksom.
 
Min blogg som jag ska försöka sparka igång igen hittar ni här www.norrgardens.blogspot.se
 
 
Välkomna till Gummiapan tjejer!!
 
 
 
3 kommentarer:

  1. Tack så mycket för att jag får vara med i detta duktiga gäng! Det ska bli så kul!
    Kram Frida

    SvaraRadera
  2. Tack....ska bli så kul.....lite pirrigt är det allt.

    SvaraRadera