25 augusti 2014

Bröllopskort

Hej ALLA Gummiapan-älskare, idag bloggar jag ett bröllopskort med Gummiapans underbara stämplar. Kortstommen är ett 30x30cm papper som är vikt på mitten och sen vridet 90 grader och viker på mitten igen. Nu ser det ut som 4st 15x15cm delar, Nu ska de vikas som en 3-kant (diagonalt). Ta nu ett kladdpapper 15x15cm och vik även detta diagonalt, nu är det dags att rita ut ett halvt hjärta och sen klippa ut mallen och sen kortstommen. Hoppas ni förstår vad jag menar :)

Här kommer mitt kort som är mycket enkelt i val av papper m.m, allt efter önskemål.

Framsidan

Utvecklad baksida (detta är kortstommen som jag valde att ta ett designpapper till)

Utvecklad insida

Närbild på brudpar (Magnolia stämpel som är färglagd med distresser)

En riktig Kärleks Saga tar aldrig slut (älskar denna stämpel)

...och så levde de Lyckliga i alla sina dar...
(älskar denna också <3 stämplarna är embossade med vitt pulver)


Här tog jag visst bilden innan jag lade till &-tecknet mellan dessa 2 stämplar. 
Men ni kan väl lotsas att det finns där ;)

Här kan ni se lite mer hur vikningen är gjord och hur jag klippt ut cardstock för att få det att passa in. (tog mallen och klippte den 0,5 cm innanför på alla sidor (bara i vikningen till de halva hjärtanen) , sen ritade jag av det på ett cardstock. Super enkelt och hur lätt som helst att variera efter önskemål. Man kan fästa band på bakstycket som man knyta på framsidan om man vill det.


Ha en underbar dag, så hoppas jag att vi ses snart igen. Glöm nu inte bort att gå in och anmäla er till Trelleborgsträffen i slutet av september, så ses vi där. 
Kram Malin

1 kommentar: