16 februari 2014

Kärlek i efterskott...

Jaa, Alla Hjärtans Dag var ju i fredags, och dessa kort har legat färdiga på mitt skrivbord i några veckor men tiden och orken till att få in dem i datorn och ut på bloggen har inte riktigt infunnit sig förrän nu. Men bättre sent än aldrig :) Vi kan ju säga att jag är tidigt inför nästa års hjärtedag i stället ;).

På fyra av korten har jag använt en bakgrund som jag har gjort genom att stämpla Valentine massor med gånger. Jag testade först på ett skräppapper för att se hur jag skulle stämpla för att få dem på det avståndet jag ville ha dem.
Här stämplade jag Smalt Hjärta på rött, mönstrat papper och klippte sedan ut dem och lade lite glitterlim längs den stämplade konturen. Lite mörkgrå spets under hjärtanen och några svarta enamel dots.

Jag stansade ut två scalloped-cirklar i olika storlek, och stämplade texten på den minsta, satte dit några halvpärlor i två olika storlekar och klippte sedan av den nedersta delen på respektive cirkel innan jag fäste dem på bakgrunden. Sedan stansade jag två scalloped borders och la ovanpå varandra,och ritade med svart penna innanför kanten på den översta, och trädde runt en bit rosa-vit bakers twine. Till sist stämplade jag Kalligrafihjärta och Litet kalligrafihjärta med rosa stämpeldyna på vitt papper, och klippte/skar ut dem och "krokade" fast dem i snöret, och lade glitterlim längs kanten på den innersta cirkeln. Jag stämplade även några små rosa hjärtan på den vita bårdern och runt texten, men det syns dåligt på bilden, något bättre på den här under.De svarta hjärtanen stämplade jag med vit stämpeldyna på svart cardstock, och embossade med vitt pulver. Jag stämplade sedan med samma stämpeldyna igen, lite omlott på det första hjärtat, och smetade ut färgen lite. Mörkröd spets och Valentine stämplat inuti en textruta, med en liten halvpärla på var sida om texten. Bakgrunden är torrembossad med en embossingfolder.


En bit snedrandig washitejp ovanpå bakgrunden och sedan texten, med tre små hjärtan ovanför, stämplad inuti en stor vimpel. Jag stämplade och klippte ut två hjärtformade ballonger, målade och limmade fast dem och knöt en bit bakers twine runt ballongernas snören. På bilden nedanför syns det bättre att det är glitterlim längs kanterna på bakgrunden, vimpeln och ballongerna.                                                                 Smalt Hjärta igen.

//Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar