29 januari 2014

Dekorationer

Jag har stämplat, klippt och stansat lite dekorationer att använda till Project Life i första hand, men även vanliga layouter och kort. Jag kom på i efterhand att jag nog borde ha lagt upp dem på svart bakgrund i stället för min rosa, skitiga skärmatta...

Textstämplarna är idag! obs!, hej, love och smile, som jag inte hittar i webbshopen, men som finns ändå och är superfin! Pratbubblan är den här. För övriga stämplar, se under respektive bild.
Cirklarna är utstansade med en cirkelstans som är 1" i diameter.
Enkelt hjärta litet (det största av hjärtanen på denna bild),  Mini-minihjärtan på rad och så ett litet enkelt hjärta som jag inte hittar i webbshoppen, men som jag tror följer med som tillbehör till Liten takeaway kaffemugg.


Här har jag använt Pratbubbla rektangel för att skapa mönstret under texten.

Här har jag använt Slitna streck, på en del har jag stämplat den en gång åt varje håll så det bildas som ett rutmönster.


Stor rutig bakgrund och Småprickig. De två sista har jag gjort genom att stämpla ordet två gånger till ovanför och nedanför, utan att ta ny färg på stämpeln emellan.


//Camilla

2 kommentarer:

  1. Så fina kära DT- kollega! Jag blir så inspirerad och sedan jag såg ditt PLande på en träff har jag blivit fast jag med.

    //Emma

    SvaraRadera