28 maj 2012

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT SKAPA LITE :)

Ja, det har varit ont om tid för att skapa! Men nu har jag kommit igång lite! Det var ju inte så svårt med härliga papper från Echo Park Paper som  jag köpte hos Scrapfabriken!


Jag har bestämt mig för att försöka damma av mina Quickutz dies som bara står där! Här fick jag användning för minialbumet! Grattis-stämpeln och slitna ringar kommer från Gummiapan, så klart!


Fördelen med att fotografera i solljus är att man inte behöver fixa med färgerna i Photoshop! Nackdelen är att vissa saker blir svåra att se... som här ex. texten "Vill du fika med mig?".


Asså molnpapper! Jag skulle kunna ha ett helt block med sådana :) Här snöade jag in lite på det där med minialbumet, grattis och slitna ringar. Men jag tyckte att det kunde minsann passa med draken också! Passar utmärkt att stämpla på pappersspill!


Och sist för idag blir ett pojk-inspirerat kort! För första gången fick jag användning för min QK die som bara är en 8-kantig ruta! Emma som var hos mig och scrappade i lördags blev nog också lite sugen på en sån:) Här fick jag stämplat med Du äger, Grattis, Skateboard, Mellan stjärna i ring samt Liten sliten stjärna.
Eftersom jag har köpt på mig MASSOR av vita ark som är släta, så kan jag äntligen använda stämplarna på olika sätt som jag har tänkt mig när jag har skapat dem! 
Alla korten är stämplade med Distress Ink, och alla banden kommer från Scrapfabriken!!!

2 kommentarer: