12 juni 2011

SOMRIG INSPIRATION

Vi börjar med Kajsaloppan som har gjort både layout och kort! Denna layouten är scrappad efter en skiss på Skissedilla! Vill du också scrappa efter skiss? Passa då på att vara med i vår tävling och maila ditt bidrag till: gummiapan@live.se  Mer om tävlingen hittar du HÄR!Modellen på fotot är Karins snygga dotter Annika!
Stämpeln som Karin har använt är slitet nät......närbild i hörnet!Till en manlig student passar ett sådant här kort alldeles utmärkt! Det är journaling med blad som Karin har stämplat!Och så givetvis en snygg tag till paketet! Här är en av många grattis-stämplar som Gummiapan har!

- - -

Joggemia har också hakat på sommartemat! Hon har skapat med de nyaste stämplarna!Glad sommar och fjärilar!Och så ett riktigt mumsigt kort! SÅ härligt med jordgubbarna! Passar jättebra till bakgrundsstämpeln med texten till Den blomstertid nu kommer, eller hur!?
Här i Trelleborg är skolavslutningen sen, det blir inte förrän på fredag! Så ni som inte har hunnit göra kort till fröknarna hinner med inspirationen från Mia!!!


2 kommentarer:

  1. Vilka häärlig sommaralster ni skapat tjejer

    Kraaam C

    SvaraRadera
  2. ja, verkligen fina sommarskapelser!!
    /Maria B

    SvaraRadera