02 juni 2011

KORTKAVALKAD!

Idag har inspirationen flödat - både hos Joggemia och hos Gummiapan!

Första korten har Mia gjort!

Från nyaste stämpelsläppet kommer ljus och Inte bara ett år äldre......samt Happy Birthday-tårta och texten Fram med tårtan!

- - - Jag kämpar på med att göra gång på mitt gamla pappersspill, så just nu blir det mycket Crate Paper.Här har jag använt en gammal grattis-stämpel.En ganska ny stämpel, Glass i bägare, samt en favorit Happy Birthday!
Som ni ser så har jag snöat in på mina embossingplattor från Cuttlebug. Har knappt använt dem tidigare, men nu går de varma...På detta kortet använde jag ingen chalk. Känns lite naket när man sitter och gör det, men när man ser resultatet så känns det så rent tycker jag. Jättegamla papper från en 6x6" paperpad.Och så var det ju favoriten som jag har stämplat i bandet. Festligt med lite höjd!Crate Paper igen... Ett kort i all sin enkelhet......en gammal grattis-stämpel i prickad journaling......och så embossad bakgrund!Ett kort med samma upplägg som ett annat kort i detta inlägget - men med andra papper.Bubblig journaling med en liten Grattis-stämpel i!
Sista kortet för idag! Ganska murriga färger, men ska spillet ta slut så får man använda dessa också!


Du är # 1 samt robotstämpeln!

Så där! Det var allt för idag! Hoppas att ni tittar in snart igen!
Ha nu en fortsatt trevlig kväll!


1 kommentar: